Nu finns det många coola mobilfodral att välja bland

46-6-1-coola-mobilskal

Mobiler och mobilskal är något som de flesta använder varje dag. Det är en integrerad del av dagens samhälle och något som de flesta tar för givet. Utan mobiler skulle det vara ganska svårt att göra ditt jobb, eftersom mycket idag bygger på att man alltid är tillgänglig. Samtidigt så är moderna telefoner känsliga för stötar och yttre påverkan, så det är viktigt att skydda dem väl.

Med ett ordentligt skal eller fodral så kan du vara någorlunda säker på att mobilen inte går sönder så lätt. Naturligtvis är det viktigt att vara försiktig, det är trots allt fråga om en komplicerad elektronisk enhet. Men med ett normalt användande och ett bra skal så behöver du inte vara överdrivet orolig för att den ska gå sönder.

Snygga skal som skyddar mobilen

Damm och fukt är också farligt för en telefon, vilket ger ytterligare anledning till att se till att den är tät och att ingenting kan komma in. Men bara för att du måste ha ett skal så behöver det inte alls vara tråkigt, tvärtom. Idag finns det så många snygga mobilskal att ett flertal användare har mer än ett, och byter så gott som varje dag. Du hittar iPhone 7 Plus fodral på https://www.bumpy.se/iPhone-7-Plus-Fodral.

Om du är den eleganta typen så kanske ett läckert läderfodral kan vara en ide’. De finns i de klassiska bruna och svarta färgerna, vissa med det allra mjukaste skinn du kan tänka dig. Många av dessa fodral har plats för kreditkort och pengar, så att man inte behöver ha mycket mer med sig. Många bär telefonen i handen eller fickan, just för att det är så praktiskt att alltid ha den nära till hands. Vissa modeller har ett handtag, så att man kan bära mobilen som en liten väska. Elegant, läckert och många gånger totalt feminint. Skal till iPhone 7 Plus finns på den här sidan: https://www.bumpy.se/iPhone-7-Plus-Skal .

Roliga och coola mobilskal

Men det är ju inte alla som är den eleganta typen men som för den skull inte vill vara helt annorlunda. För dem finns det också mycket att välja mellan. Dels mobilskal i regnbågens alla färger, det går att kombinera sitt skal med dagens klädsel. Har du en signaturfärg så kanske ett skal i just den färgen kommer att vara det allra bästa. Men det är så lätt att byta skal att man inte behöver bestämma sig för bara en nyans.

Young Woman Talking on a Cell Phone

Sedan finns det olika mönster och tryck på de mobilskalen. Vissa är lite vågade, skojfriska eller något speciella. Andra är romantiska, gulliga, söta, inspirerande och mycket mer. Kanske med en figur från TV eller en musikstjärna, det finns allt mellan himmel och jord tryckta på mobilskalen. Att hitta ett som man tycker om är inget problem, utan att välja bara ett. Men återigen så är ju inte detta helt nödvändigt. Mobilskal kostar inte så mycket och är enkla att byta ut, så du kan lätt ha flera stycken på lager. MacWorld skriver här om de många olika fodralen till iPhone 7.

Inspirerande och personliga mobilskal

Om du mot all förmodan inte skulle hitta precis det du vill ha bland alla de skal och fodral som finns på marknaden så kan du alltid göra ett själv. Kanske genom att ladda upp en privat bild och få mobilskalet tillverkat med trycket. Det är en trevlig present för mor- och farföräldrar, till exempel. En fin bild från förra årets julmiddag, där alla barn och barnbarn var samlade. Eller en sommarbild från barndomshemmet, ett kollage eller vilken bild du än önskar. Det fina med en liknande gåva är att den verkligen är personlig, ingen annan kommer att ha ett mobilskal som ens liknar på det.

Ett roligt alternativ är annars att göra ett mobilskal alldeles själv. Det finns flera bra videor på YouTube eller sajter som sysslar med gör-det-själv pyssel. Du behöver inte alls så avancerade redskap eller material, ofta har man allt hemma som behövs för ett riktigt läckert mobilskal. Kreativa sätt att göra egna mobilskal, Nyheter24 skriver här om hur du gör. Kanske något du kan göra tillsammans med barnen eller kompisarna, som en trevlig och avslappnande pysselkväll.

Stort utbud av snygga mobilskal

Det finns rader av olika mobilskal allt efter tycke och smak, och alla kan hitta något de tycker om. Vissa är fodral som täcker både fram- och baksidan, vilket gör telefonen extra skyddad. Andra är bara ett skal, precis som namnet antyder. De kan vara gjorda av mjuk eller hård plast, förutom andra starkare material. Vanligtvis så går de upp på sidorna för att skydda även denna del. Med ett bra skärmskydd så har man hela telefonen täckt.

Portrait of female industrial worker using cell phone while sitting on stack of wooden planks

Många bär omkring på sina telefoner i handen, speciellt den yngre generationen. Detta gör mobiltelefonerna och deras skal det allra främsta tillbehöret. De modemedvetna skulle aldrig drömma om att gå ut med en ful mobil, det är lika hemskt som att kläderna inte matchar. Mobilen läggs på bordet i fullt synfält, och kan vara ett sätt att göra ett uttalande som det kallas.

De bästa mobilskalen

Ett riktigt bra mobilskal sitter fast ordentligt så att det inte blir något glapp där damm kan komma in. Om du trots allt skulle tappa telefonen ska den ta emot stöten så att inget går sönder där inne. Samtidigt ska det vara lätt att byta ut skalet, eftersom det är ett tillbehör som alla andra. För de som utövar sport eller andra mer vågade aktiviteter är det annorlunda. Men för den vanliga Svensson så är byte av skal en regelbunden sak.

Förutom att skydda så vill alla ha ett snyggt mobilskal, vilket inte alls är svårt med det stora urvalet som finns idag. Att handla dem på nätet är det allra vanligaste men det finns flera olika sätt att få ett unikt, personligt skal. Om du inte hittar det i butikerna är det bara att ta fram sax och klister för att göra ditt eget skal. Lika lite som du kan tänka dig att vara utan mobilen är det att inte ha ett bra skal.

 

Sigge